Välja klubb

Välj helst BandyKul efter var du bor

För att så många barn i Uppsala ska få möjlighet att spela bandy har föreningarna delat upp ansvaret för olika geografiska områden.
Ofta är det så att man vill spela i samma lag som sina lekkamrater eller klasskamrater och då är det praktiskt att man också går på samma bandyskola. När barnen blir äldre och börjar spela i lag är det också praktiskt att kunna samordna skjutsning till och från träning och match. Men om tiden inte passar kan du välja fritt mellan de olika tiderna.

Tjejerna har ju en egen tid på lördagar men du får självklart att vara med på någon av tiderna nedan beroende på var du bor.

Sirius – onsdag + lördag Relitahallen)
Centrala Staden, Luthagen, Stenhagen, Svartbäcken, Tunabackar, Nyby

UNIK – onsdag  + lördag f.m. Stud. bana 1 – norra banan
OMRÅDEN: Ulleråker, Sunnersta, Vårdsätra, Gottsunda, Södra Gottsunda, Valsätra, Norby, Eriksberg, Flogsta, Starbo samt Knivsta
SKOLOR: Sunnersta, Ekudden, Polacksbacken, Växthuset Södra Gottsunda, Växthuset Stenhammars väg, Valsätra, Malma, Hågadal, Flogsta, Glunten Montessori, Malma och Uppsala Enskilda.

Danmark/Uppsala BOIS tisdag + lördag f.m. Stud bana 1 – norra banan
Danmarks by, Kuggebro, Sävja, Nåntuna, Bergsbrunna, Vilan, Lugnet, Fålhagen, Almtuna, Lagga, Gåvsta, Funbo och Almunge

Om du inte bor i någon av de angivna stadsdelarna är du fortfarande jättevälkommen att vara med på BandyKul. Välj fritt vilken tid som passar dig bäst.